Black bar over title bar when using a Krypton Form

Topics related to the Krypton Ribbon.

Moderators: Phil Wright, Chris Porter

Black bar over title bar when using a Krypton Form

Postby a235301 » Sat Apr 14, 2012 8:25 am

I am using a Krypton Form with a Ribbon control on the form. I am hiding the app and NOT showing it in the taskbar as a way of hiding the app via a tray icon. When I restore(show the app/form and show in taskbar), the title bar of the form becomes pure black and the minimize/maximize/close buttons are hidden. I have seen some threads here where the ribbon control turns black and has anyone found a solution to the issue? It seems to be the act of NOT showing in the taskbar that causes the problem.
a235301
 
Posts: 2
Joined: Sat Mar 31, 2012 11:53 pm

Re: Black bar over title bar when using a Krypton Form

Postby whafer » Wed Jun 06, 2012 5:45 pm

Does anyone know how to track if user chooses to show or hide one of the items on the QAT?
The form starts with all controls showing, but if one is Unchecked on the dropdown menu, how
do I track it. I do not see any events such as QAT.item.selected

Any ideas?

Thanks in advance
Robert


___________________________________


Gafas Carrera
whafer
 
Posts: 2
Joined: Wed Jun 06, 2012 5:39 pm


Return to Krypton Ribbon

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest